Ga naar de inhoud
Zwangerschapscursus

Even voorstellen

Ik ben Maria Kuiters-Krutikow. Zwangerschapsbegeleiding van zwangeren in Brummen e.o. is waar ik me al vele jaren in heb gespecialiseerd.

In 1998 richtte ik mijn eigen yogapraktijk op. Deze heb ik onlangs omgedoopt naar Praktijk IJsselvallei voor Yoga en Hypnotherapie. Daaronder vallen de training Blij Bevallen en Zwangerschapsyoga. Voor verdere informatie over reguliere vormen van yoga en hypnotherapie verwijs ik naar praktijkijsselvallei.nl

Mijn praktijk is goed bekend bij de verloskundigenpraktijken in de omgeving en bij het Gelre Ziekenhuis in Zutphen.

De training Blij Bevallen heb ik inmiddels aan vele tientallen zwangeren gegeven. Deze training is steeds verder ontwikkeld op basis van de ervaringen. Het steeds opnieuw toetsen van nieuwe neurowetenschappelijke kennis aan de praktijk vormt de basis. Het is een kennisveld dat sterk in ontwikkeling is. We krijgen een steeds betere inkijk in de processen die zich in ons brein afspelen. Dat maakt het mogelijk om met zelfhypnose de processen in ons lichaam te beïnvloeden en de gewenste biofeedback te creëren.

Het is mijn droom dat je jouw zwangerschap en de voorbereiding op je bevalling gaat herinneren als een hele mooie en verrijkende periode in je leven. Dat jij en jouw partner de bevalling ontspannen en blij kunnen ervaren, zodat jullie in alle rust en balans zich aan het ouderschap kunnen overgeven.

Ben je zwanger en ben je geïnteresseerd in zwangerschapsbegeleiding, neem dan contact met me op. Ik verheug me er op je te mogen begeleiden.