Ga naar de inhoud

Lekker ontspannen met de juiste gedachten

Misschien heb je in het weekend wat werkzaamheden te doen, maar probeer daarin lekker te ontspannen. Je kunt één ding tegelijk en je zorgen over de toekomst maken is:
a. niet productief
b. kost energie (die je al nodig hebt voor andere dingen) en
c. bederft de stemming, vaak niet alleen die van jezelf :)

Goed om te weten, hoe je je voelt, hoe diep het je ook raakt, dat het alleen een kwestie van je gedachten is, die je op een bepaald moment denkt. Aangezien wij gedachten *hebben*, kunnen wij ze ook *weg doen* door iets *anders* te gaan denken.💨 Denk aan iets dat je *direct* beter laat voelen. “ Oeps, ik doe het weer, mezelf gek denken: ik ben leuk, ik houd van lucht, zon en water🌷 ik denk tulpen, tulpen, tulpen…. ” of iets anders dat je aanspreekt. Houd het simpel!!! Aai je hond 🐶, kijk naar buiten en *adem diep, lang uit,* alle zorgen en ongemak *uit*….💨 Het werk zul je toch moeten afronden, maar dan in een fijnere stemming en niet “ door de beren nagezeten” 😎 je bent cool! Dat weet je! 

Hieronder zijn een paar voorbeelden, maar  maak voor jezelf je **eigen stand by **lijstje om in noodgevallen 😱😝😤😡🤯😭😨😢 te gebruiken 🥊 Een paar keer diep ademhalen en je lijstje opzetten/opzeggen. Zo zet je je *drama buiten*. Het lucht direct op, dopamine stroomt. 🤗 Het werkt, en hoe vaker je het gaat doen des te sneller gaat je *zenuwstelsel* daarop reageren. *Zero tolerance voor “putologie”* – je in de put denken. 💭 Je weet wel, vaak bewandelde paden zijn het best begaanbaar 👍🏽🎶 _fluiten helpt ook! _

*Als je je mooie gedachten wilt delen, doe dat gerust! Hier of via een privé berichtje. 🌷

**Concentreer je op het ervaren van je kracht! Al is dat voor even! **Al verdergaande zul je eraan gewend raken om trouw te blijven aan wat waardevoller in jou is. Ontspan je in het vertrouwen dat je inspanningen, hoe groot die ook zijn, volledig gesteund worden door de kracht van het Universum die door je heen stroomt, omdat je hier bent. Door deze krachtige steun zul je de kracht in je voelen. Dit is jouw kracht, je bent ermee verenigd. 

Heel fijn weekend en tot maandag ❤️🎶💨😎🐶 

Maria

Affirmaties* 

🌷Ik ben geen drama Queen ik ben the Queen! 
🌷Dit is mijn koninkrijk! 
🌷Ik ben niet zwak ik ben STERK!
🌷Ik ben niet hulpeloos, ik ben DOOR en DOOR KRACHTIG!
🌷Ik ben niet begrensd maar ONBEGRENSD! 
🌷Ik ken geen twijfel, IK BEN ZEKER!
🌷*Universe has my back!!!*
🌷Ik ben geen illusie, maar werkelijkheid! 
🌷Mijn kracht ligt in Mij! 
🌷Ik kan in het duister niet goed zien maar wel in het licht! 
🌷Ik ben oprecht! 
🌷Ik heb vertrouwen! 
🌷Mijn vertrouwen groeit groter en groter!